Date:May 05, 2016

FOTOPOEMES

Activitat fotogràfica i plàstica que ens permetrà descobrir, la relació entre les imatges i la poesia, tot analitzant el treball de Joan Brossa i Chema Madoz ens endinsarem en un món ple d’objectes i paraules que no deixaran de sorprendre’ns…

Què és la poesia visual? I quin paper hi juguen els objectes quotidians? Com mirem un objecte? Poden aquests arribar a sorprendre’ns? Influeix la llum en el significat de l’objecte? I el punt de vista? I la composició?

Donarem pautes sobre la tècnica fotogràfica a l’hora de fotografiar un objecte o bodegó als assistents per entendre totes les preguntes plantejades, què és el punt de vista? I l’enquadrament? Com puc modificar la llum? Llum dura, llum suau, llum filtrada, llum indirecta, llum directa, com organitzo, componc, els elements que vull fotografiar per donar més força a la meva imatge final?

Juguem amb els objectes, els mirem, els hi donem la volta… Cerquem nous significats per aquell mateix objecte, tenim una idea i la portem al pla fotogràfic, ara bé com fotografiar una idea? Com treure el màxim partit d’una imatge?

mosaic fotopoemes

Algunes imatges del taller realitzades per Ricard, Mercè i Mª Josepa.

mosaic-fotopoemes-ALUMNES

Imatges de Xesc López