Date:February 19, 2016

RETRATEM-NOS! al Col·legi Montserrat

Activitat realitzada amb els/les alumnes de 6è de Primària al Col·legi Montserrat de Barcelona, on vam treballar el tema del retrat a partir de la visita a l’exposició “Cara a cara” de la Fundació Fotocolectania. Vàrem veure junts la mostra, comentant els diferents subgèneres del retrat, les actituds dels fotògrafs i dels models, els recursos formals i expressius de les imatges i d’altres qüestions, per integrar conceptes que després treballaríem amb ells a l’escola.

Link de l’exposició: https://fotocolectania.wordpress.com/2015/10/02/exposicion-cara-a-cara-el-retrato-en-al-coleccion-foto-colectania/

Posteriorment, van fer una pràctica de retrat per parelles amb els seus IPADS, en els entorns interiors i exteriors de l’escola, que els van permetre treballar aspectes com la llum, la composició, el punt de vista, el color, el gest, etc. Les fotografies van ser molt sorprenents, van fer un gran treball, que després van comentar per grups tancant l’experiència amb un petit debat, on valoraven les imatges pròpies i alienes.

mosaic-web-montserrat euge

mosaic-web-montserrat

IMG_1270