Cliente:Escola Serralavella
Date:December 05, 2016

RETRATEM-NOS a l’Escola Serralavella

Activitat realitzada amb els alumnes de tercer de Primària de l’escola Serralavella d’Ullastrell, on hem treballat conjuntament amb mestres i alumnes les emocions a partir del retrat fotogràfic. Els nens i nenes van visitar prèviament, l’exposició “Terra de somnis”, de la fotògrafa Cristina Garcia Rodero, per anar observant i introduint conceptes fotogràfics en l’àmbit del retrat.

A partir d’aquesta descoberta, els vam plantejar una sessió de treball teòrica a l’aula, on els vam mostrar diferents maneres de treballar el retrat fotogràfic, així com a analitzar les imatges que anàvem observant; seguidament vam fer una sortida pels voltants de l’escola, on havien d’assolir un seguit de fites fotogràfiques, fent retrats i autoretrats.

”El retrat fotogràfic ha estat molt present en la cultura moderna, va ajudar a configurar la noció d’individualitat, va ser utilitzat com a mitjà per satisfer les necessitats d’autoafirmació, de representació de les classes socials ascendents. Al mateix temps la fotografia s’expandia socialment i el retrat es va utilitzar amb finalitats científiques, antropològiques, mèdiques, policials…”

mosaic-eugeniaweb

mosaic-web-2

triptic-capes-web