Cliente:Fundació Catalunya-La Pedrera
Date:March 26, 2017

LLUM LLUM! Pedrera Artlab 2017

Acció fotogràfica musical participativa

Activitat adreçada al públic familiar en què la llum i la música van ser les protagonistes. Llum, llum! S’inclou dins del Pedrera Artlab, el programa de la Fundació Catalunya-La Pedrera, en què els nous grups musicals de l’escena independent es posen en contacte amb creadors.

En la recerca per crear un espai d’experiències fotogràfiques i sonores, hem volgut recrear dos grans espais de descoberta del medi fotogràfic, emprant la llum i la música com a protagonista i fil conductor de les propostes performatives. Els participants van viure de ben a prop la llum: la veieren, hi jugaren, hi escrigueren, la manipularen, tot descobrint i experimentant-hi el ritme de la música, així com les seves possibilitats creatives, artístiques, tècniques i científiques.

Ens interessava que hi hagués una vivència experiencial i alhora que sorgeixin imatges, situacions i moments que ens vinguessin de gust fotografiar, provocant i cercant la plasticitat i la creativitat del treball amb la llum i el so. Vam provocar també les ganes de treure la càmera i enregistrar la bellesa d’un instant canviant. Vam guiar i acompanyar, suggerir, observar i fotografiar.

Els músics que ens van acompanyar en aquesta aventura han sigut El violoncelista Ivan Lorenzana y el percursionista Octavio Beltran.

https://www.elperiodico.cat/ca/noticias/onbarcelona/a-lultima/pedrera-art-lab-musica-fotografia-5921353

https://www.butxaca.com/ca/agenda/agenda-del-dia/details/llum-llum/134205

https://www.lapedrera.com/en/exhibitions-and-activities/pedrera-art-lab-artistic-inter-relationship-projects/llum-llum