Cliente:Utopia Markets Photo
Date:May 13, 2019

DIBUIXAR LA LLUM a Utopia Markets Photo


 

 

Taller participatiu de lightpainting, realitzat al certamen d’Utopia Markets Photo, a l’interior d’un iglú inflable de grans dimensions i estanc a la llum, que ens ha permès el joc i la descoberta de la llum i alhora de les càmeres.

Durant el mes de maig del 2019 es celebra la quarta edició d’Utopia Markets Photo, tota una experiència a Barcelona que va néixer amb la idea de donar suport al talent del país. Una oportunitat única per descobrir, tafanejar, conversar i comprar directament a l’autor fotografies de qualitat. Les tres edicions van tenir lloc a una fàbrica modernista convertida en un espai molt singular al barri del Poblenou: Utopia 126.

Entre els participants hi ha fotògrafs consagrats i emergents, i diferents agents relacionats amb el sector. A més, hi ha una variada i interessant proposta d’activitats relacionades amb el món de la fotografia.

Han treballat amb càmeres i pel·lícula de FUJI INSTAX, que els ha permès jugar amb temps d’obturació lents, i obtenir uns resultats sorprenents dels traçats lluminosos d’una manera immmediata, que hem mostrat en un mural exterior. Les càmeres SQ10 tenen la possibilitat de fer llargues exposicions i poden enregistrar els dibuixos de llum que han fet els participants, amb punts de llums de diferents colors i intensitats, tot fent dibuixos enlaire creant formes en l’espai.

L’activitat ha estat un work in progress, desenvolupant-se en el decurs de dues sessions en les quals ha anat creixent el mural, visible per tots els visitants d’Utopia.

Activitat realitzada amb la col·laboració de Fujifilm i la Wonder Photo Shop.