Cliente:Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Date:March 29, 2013

ST MARTÍ COM TU L’HAS VIST Projecte educatiu interescolar

Dins del projecte “St. Matí com tu l’has vist” desenvolupat al llarg del curs escolar, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona ens va encarregar una formació prèvia als mestres, per dotar-los de recursos, eines adients i atractives pels nens, així com enriquir els seus coneixements en l’àmbit didàctic de la fotografia. Els vam preparar una sessió de formació i un dossier de recursos pràctics.

El treball amb les escoles va consistir a fer diverses tutories amb els alumnes a classe, per presentar-los la proposta i encoratjar-los a mirar d’una altra manera el seu entorn, el barri, i copsar aquesta nova visió amb imatges, proporcionant-los al mateix temps coneixements i conceptes fotogràfics, que els ajudessin a expressar i comunicar les seves sensacions amb els dispositius que tinguessin al seu abast.

Podeu fer un tast al link de flicker del Museu Blau:

https://www.flickr.com/photos/museuciencies/sets/72157633441409665/

http://www.blogmuseuciencies.org/2013/05/sant-marti-com-tu-lhas-vist/

02 CE CONNECTEM ESPAI TERRA

Imatges rebudes durant la realització del projecte:

BARRI I NATURA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altres cursos ens enviaven les fotografíes i una explicació del seu procès de treball:

El dia de la cloenda al Museu Blau es va fer una exposició amb totes les imatges realitzades pels nens i nenes, molta feina feta!!

En Tomàs Molina ens va acompanyar el dia de la cloenda, va ser molt interessant poder xerrar amb ell una estona!!! va entregar els diplomes i totes estàvem d’allò més contents!!

 

cloenda